1. Eljárás indítása

A panaszok indítása előtt kérjük tájékozódjon az egyes eljárásokról a leírásokban található linkeken!

Az eljárások 2023. november 6. 13.00 órától az új, Egységes Panaszkezelő Rendszerben indíthatók. A rendszer használatához először egy email címmel szükséges az oldalon regisztrálni, majd az emailben kapott linken kell belépni a rendszerbe. Kérjük a kapott linket őrizze meg, mert a rendszerbe később is azzal tud belépni!

Eljárás indítása


2. A 2023. november 6. 12.00 óra előtt indított eljárásokat folytató oldalak:


Domain döntnöki eljárás – panasz benyújtása

Miután jelezte a panaszt, és értesítést kapott az AVF titkárságtól (és csakis akkor), a panaszt ténylegesen ezen az oldalon keresztül tudja benyújtani.


Domain döntnöki eljárás – panaszolt védekezésének benyújtása

Ha Ön értesítést kapott arról (és csakis akkor), hogy egy vagy több Ön által igényelt domain regisztrációja ellen panaszt nyújtottak be, akkor érdemi védekezését ezen az oldalon keresztül tudja beterjeszteni.


Regisztrációs döntnöki eljárás – panasz benyújtása természetes személy Panaszolt esetén

Ha Ön elindította a panaszt természetes személy Panaszolt ellen a Regisztrációs döntnöki eljáráshoz ezen az oldalon, és erről megkapta visszaigazolásunkat, akkor a panaszát ezen az oldalon tudja benyújtani.


Regisztrációs döntnöki eljárás – panaszolt védekezésének benyújtása

Ha Ön értesítést kapott arról (és csakis akkor), hogy egy vagy több Ön által használt domain kapcsán Regisztrációs döntnöki eljárást indítottak, akkor érdemi védekezését ezen az oldalon keresztül tudja beterjeszteni.


Hiánypótlás, kiegészítés

Ha Ön értesítést kapott arról, hogy Panaszát vagy védekezését szükséges kiegészítenie, vagy Ön ezt más okból szeretné megtenni, akkor ezt ezen az oldalon szükséges megtennie.


Kapcsolatfelvétel az AVF titkárságávalKapcsolódó cikkek