Cégünk a .hu ccTLD domainek nyilvántartója és kezelője.

Az ISZT Nonprofit Kft. felelős a .hu legfelső szintű domainhez tartozó webcímek, domain nevek regisztrációjáért, adminisztrációjáért és a kapcsolódó műszaki infrastruktúra működtetésért. A Kft. ügyfelei a domain regisztrációt végző Regisztrátor cégek és áttételesen a .hu domaineket igénylő természetes és jogi személyek.
Cégünk feladatai közé tartozik a kiemelkedően magas rendelkezésre állás biztosítása mellett új megoldások tervezése és implementálása a regisztrátori és végfelhasználói igények kiszolgálására.

MIT KELL TUDNI RÓLUNK?

BARÁTSÁGOS KÖRNYEZETBEN DOLGOZUNK

Új irodánk a Népliget és az Orczy Kert között található. Kötetlen légkör, rugalmas munkaidő, részmunkaidő, munka és magánélet összeegyeztetése, laza öltözködés, modern munkahelyi felszerelés, ingyen kávé.

Közösségünket a kölcsönösség, a megértés, az új ötletekre és eltérő véleményekre, tapasztalatokra való nyitottság határozza meg.

Miért MINKET válassz?

Fiatalos csapat, családias légkör:

 • Versenyképes fizetés
  Munkád és felkészültséged versenyképes fizetéssel – megállapodástól függően plusz prémiummal – honoráljuk.
 • Fogyasztás
  Kávé, tej, víz mind korlátlan mennyiségben áll a rendelkezésre. Pár perces távolságon belül a legváltozatosabb étkezdék érhetők el a magyar konyhától kezdve a nemzetközi – kínain át egészen a török – ízvilágig.
 • Rendezvények
  A legmagasabb szintű szakmai egyesületeknek vagyunk a tagjai, támogatjuk az ezekben való részvételt: RIPE NCC, Euro-IX, ICANN, IVSZ
 • Túlórák
  Nincsennek! Ha alkalmanként irodai munkavégzés közben el kell szaladni elintézni valamit, semmi akadálya, azt az időt le lehet csúsztatni.
 • Cafetéria
 • Home office
  Heti 3-4 nap home office lehetőség (a covid-időszak után)

Nyitott pozícióink

Szereted a kihívásokat, nem riadsz meg az új feladatoktól és szeretsz folyamatosan tanulni és fejlődni? Lehet, hogy éppen téged keresünk! Jelenleg az alábbi területekre keresünk munkatársa(ka)t:

Frontend fejlesztő