A panasz benyújtását meg kell előzze a panasz jelzése. Amennyiben Ön még nem jelezte a panaszt, kérjük, itt tegye meg. (A panasz jelzésére a feltételesen használatba adott domain Nyilvántartó általi meghirdetését követő 8 napon belül van lehetőség). 

Amennyiben szeretné a benyújtani panaszát, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és szíveskedjék az értesítőnkben szereplő eljárási díjat átutalni az alábbiak szerint:

Kedvezményezett: Internet Szolgáltatók Tanácsa
Számlaszám: 10700299-70387423-51200002
Közlemény: a visszaigazolásunkban szereplő iktatószám és a domain név

A befizetett eljárási díjat kaucióként kezeljük, és a nyertes fél befizetését visszautaljuk, a vesztes félnek számlát küldünk.

Kérjük, hogy az űrlap beküldését és az eljárási díj befizetését arra figyelemmel tegye meg, hogy a panasz benyújtásának és a díjfizetésnek legvégső határideje a domain név meghirdetése utáni 14. nap. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben az eljárási díj nem kerül határidőben befizetésre, az eljárás lezárul. A határidő lejártával a domain név automatikusan regisztrálásra kerül a domain-igénylő számára.

Felhívjuk figyelmét, hogy a panaszjelzések/panaszok benyújtására a határidő utolsó napján munkaidő végéig van lehetőség, illetve kérjük vegye figyelembe, hogy munkaszüneti napokon, hétvégén nem áll módunkban a panaszjelzések, illetve a panaszok rögzítésére a domain nyilvántartó rendszerbe.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

  4. Panaszolt (domain-használó) adatai:*

  Székhely/Lakóhely:*

  6. Kérjük csatolja a panaszt és mellékleteit:*
  Legalább egy dokumentum feltöltése kötelező.
  (maximális fájl méret: 8 MB, pdf, jpg és jpeg formátum elfogadott):

  További mellékletek (Opcionális. Maximális fájl méret: 3 MB, pdf, jpg és jpeg formátum elfogadott):


  8. Kérjük nyilatkozzon az alábbiakról:*

  Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a Panaszolt időközben eláll a domain igényléstől, vagy nem vállalja a Domain döntnöki eljárást, a domain törlésre kerül, és az eljárási díjat visszautaljuk Önnek.

  Amennyiben arra vonatkozó igényét, hogy nyertes eljárás esetén igényt tart a domain névre, a panasz benyújtásakor jelezte, úgy a domain törlésétől számított 60 napig csak Ön nyújthat be a Domainregisztrációs Szabályzatnak megfelelő igénylést bármely regisztrátornál.   Kapcsolódó cikkek